Son haftalardaki yoğunluğum nedeniyle fazla ziyaret edemiyordum adayı ve bu ayrılık sanırım bi kaç hafta daha süreceğe benziyor.Belkide hiç gelemeyebilirimde.
Olurda dönemezsem geri,üzerinde hakkım olan kim varsa benden yana şimdiden HELAL olsun...sizde HELAL edin...
Allah'a emanet olun...Hoşçakalın..!!
Hemşo, ne kadar yoğun olursan ol seni aramızda görmek ıstıyoruz.İşlerinin yoğun olması aramızdan ayrılmanı gerektırmez.Fırsat buldukça gel.Şu ara sık gelemesen de,düzene girecektir nasılsa bu yoğunluk.
Ünal sana dedim az bekle ...bari benim gibi yapsaydın su vedalasma fastını bırakın dostum yav...: ( sessizce gidin gelin(. Helal olsun sana hakkım ..gerci ne derece onuda bilmem ama neyse (.
_________________ seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................
Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )
Ya bu aralar ne oluyor bu adaya ?neden hep vedalaşıyorlar?arkadaşım işin varsa burayı terk etmeni gerektiren bir sebep yokki işin bitince elbet geri dönersin değilmi arkadaşım?
Yeter artık bu vedalaşmalara son verelim artık arkadaşlar her adaya giren vedalaşıp çıkıyor ya yeter ama...
Arkadaşım burayı terketmeyeceğini biliyorum ama şayet bir daha uğramazsan eğer benim üzerimde ne kadar hakkın varsa hepsini tek tek helal ediyorum. Yolun ve şansın açık olsun güle güle arkadaşım...
_________________ Bir soluk kadar yakın
Yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.
Uzanırsın yetişemezsin,
Yetişirsin dokunamazsın,
Dokunursun vazgeçemezsin,
Vazgeçersin ama asla
UNUTAMAZSIN...
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net
[ Zaman: 1.2188s ][ Sorgular: 20 (0.0568s) ][ GZIP açık - Debug açık ]