• Portal •  •Araştır(YENİ)  •  •Radyo  •  •Sohbet  • Pano Kılavuzu •  Albüm  •  Arama  •  Site Yönetimi  •  Üye Listesi  •  İstatistik  •  Seçenekler Gruplar
Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel İletiler  •  Oturum Aç
Takvim 

Google

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »
Yazar İleti
Ural
Gezgin
Gezgin

turkey.gif
İletiTarih: Sal 22 Ağu, 2006 21:59  İleti konusu:  Arama Modülü (search.php) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanırım sizde de aynı sorun vardır. Sitede arama yapılamıyor..

Could not obtain matched posts list

DEBUG MODE

SQL Error : 1191 Can't find FULLTEXT index matching the column list

SELECT pt.post_id FROM phpbb_posts_text pt WHERE MATCH pt.post_text AGAINST ('ara')

Line : 529
File : search.php

hata mesajını alıyorum.. Eskisinin yedeğini alarak search.php yi değiştirmeyi bi deneyebilirsiniz.. Veya 529'uncu satırdaki hatayı canver.net ' e bi sorun..

M. Kemal Atatürk

Oğlak  Domuz ÇevrimdışıUral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et

Elvan
Katılımcı
Katılımcı

bhutan.gif
İletiTarih: Çar 23 Ağu, 2006 08:24  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende de malesef ayni yazı çıkıyor ama eminim ki Onur elinden geleni yapacaktır.....uyarın için teşekkürler arkadaşım ;)

Image Yüreğimde saklı kudretimle......
Hem ömürde hem ölümde......
Ben Seni Seviyorum ......
Image

Boğa Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıElvan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crossbourne
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Cum 08 Eyl, 2006 19:26  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de aynı hata mesajıyla karşılaşıyorum.

bu iş zor, çok zor yonca
çünkü bizler istemeyince
en çok bağıran en doğru sayılır
insanlar işitmeyince

bu iş zor, çok zor yonca
çünkü sevmeyi bilmeyince
bahar gelir, fark edilmez olur
insanlar görmeyince

bu iş zor yonca
çünkü insanlar yıllar boyunca
hiç soru sormadan durur...

i hear you're feeling down, well i can ease your pain, get you on your feet again

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıCrossbourne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ural
Gezgin
Gezgin

turkey.gif
İletiTarih: Cum 08 Eyl, 2006 21:34  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sorun sanırım database büyümesi nedeniyle phpbb_search_wordmatch dosyasını silmenizden meydana geldi. Phbbhacks adresinde bunun için bir mod olduğu söyleniyor bi göz atın isterseniz.

M. Kemal Atatürk

Oğlak  Domuz ÇevrimdışıUral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
İletileri göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Pano Güvenliği
[ Zaman: 1.5624s ][ Sorgular: 20 (0.1034s) ][ GZIP açık - Debug açık ]
Türkiyenin sayaç servisi
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.