• Portal •  •Araştır(YENİ)  •  •Radyo  •  •Sohbet  • Pano Kılavuzu •  Albüm  •  Arama  •  Site Yönetimi  •  Üye Listesi  •  İstatistik  •  Seçenekler Gruplar
Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel İletiler  •  Oturum Aç
Takvim 

Google

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »
Yazar İleti
Hüsobaba
Sadık Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Çar 06 Eyl, 2006 23:00  İleti konusu:  Berat kandiliniz kutlu olsun Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

7 Eylül 2006 Perşembeyi Cumaya bağlayan gece mübarek Berat Kandilidir. Peygamber
Efendimiz bu gecede Cenab-ı Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri
affedeceğini, içtenlikle yapılan duaları kabul edeceğini haber vermişlerdir.
Berat gecesi, tövbe ederek yanlış yoldan dönmek, günahların kalplerde bıraktığı
kirlilikten arınmak, ilahi affa ve rahmete ulaşmak, davranışlarına çeki düzen
verip iyiye ve güzele yönelmek isteyenlerin önüne açılmış bir fırsat kapısıdır.
Başta siz dostlarımın sonra tüm islam aleminin berat kandilini kutlarım...

ImageImageImageImage

"Bir inci gerdanlıktır Karadeniz'e dizilmiş, Yaşamdır aşktır Ordu sevdası"

***Aklınızı başınıza alın 301'e sahip çıkın****

Image

İkizler Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıHüsobaba kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM

alev
Katılımcı
Katılımcı

blank.gif
İletiTarih: Çar 06 Eyl, 2006 23:59  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kandilinizi kutlar,tüm dualarınızın kabul olmasını ve bu gecede yepyeni,tertemiz bir sayfa açılmasını dilerim...

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıalev kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
liseli
Adalı
Adalı

togo.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 08:35  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkesin kandilini kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim

Yokluğun cehennemin öbür adı...

»»-(¯`•.•´¯)-> KENAN <-(¯`•.•´¯)-««

Avatar boyutu en fazla 150x170 olabilir...Lütfen dikkat ediniz...

Yengeç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıliseli kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMMSNM
RmSLockeD
Gezgin
Gezgin

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 09:18  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tüm sevgiadasının ve islam aleminin kandilini kutlarım. Dualarınız kabul olsun inşallah Smile

Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister. Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir. Clarence S.Darrow

Yalan değil! Özledim...

Koç Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıRmSLockeD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
HüZNüN ReSMi
Ada Vatandaşı
Ada Vatandaşı

Şehir: Üç kadının yüreğinden...Meral,Sevtap ve Alev'den...
turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 09:28  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Annem temiz bir dille dua edin derdi..
Temiz dille de senin için sevdiklerinin dua etmesi..

Dualarınızda bizlere yer verin...

Tüm gِökyüzünün dualara aç‎ld‎ığı,meleklerin rahmet dağıttığı ve Yüce Allah'‎mı‎n tüm kapı‎ları‎n‎ açt‎ığı bu günde duaları‎n‎ızda yer almak dileğiyle..

Beraat Kandiliniz mübarek olsun...

Fırtınalara esir düşer bedenim..
Gidersen boğulurum denizin mavi dalgalarının arasında sevdiğim..
Sen gidersen yıkılır bu kent..
Bu kent yıkılırsa ben biterim...

Bir atın ardına vurun hayallerimi,
Yol alsın soğuk çöl akşamlarında..

"Edebiyat,kişinin kendinden kopan parçadır aLıNTıSı-ÇaLıNTıSı olmaz..."
___P.P_&_P.M.___
---------------------------------------------------
"Mutlu olmayı beklemek karşı kıyıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer...Nehrin durmasını asla bekleme..."
___MaVi KRaL&PReNSeS MaRa___
!!!PReNSeS MaRA!!!

Yengeç Cinsiyet:Bayan Horoz GizliHüZNüN ReSMi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
EmiN
:::Üstad:::
:::Üstad:::

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 13:49  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Adı üstünde beraat gecesi... Kur'an-ı Kerimin Levhilmahfuza indiği gece... Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun...

İki Dakikanızı Alabilir miyim?

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıEmiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
adige28
Yeni Üye
Yeni Üye

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 13:54  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu mübarek gecede tüm temiz kalpli Müslümanların dualarının kabul olmasını dilerim.

Koç Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıadige28 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Halide
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 13:56  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu kutsal gecenin hepinize hayırlar getirmesi dileğiyle..Berat kandiliniz kutlu olsun..

'Mutluluk kelebek gibidir;
Ne kadar çok kovalarsanız,
sizden o kadar kaçar
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.

Küresel ısınma bir çevre sorunu değildir

Yaşamak ya da yaşamamaktır.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliHalide kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ELİF
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 13:57  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkesin Beraat Kandili mübarek olsun...dualarınız kabul olsun...

Unutamam!!!!Acı Tatlı Herşey Hazinemdir....

Emeğe Saygı... Alkışlar

Terazi Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıELİF kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
genc_lider
Yeni Üye
Yeni Üye

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 14:04  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkdaşlar ben yeniyim ilk mesajım bu herkesin berat kandili mübarek olsun

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıgenc_lider kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pamuk Prenses
Eğitimci
Eğitimci

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 14:13  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kandiliniz mübarek olsun...

Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Kaplan ÇevrimdışıPamuk Prenses kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Ayşegül
Katılımcı
Katılımcı

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 23:06  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

KAndılınız Mubarek Olsun.

Nerdeler?
Oyuncaklarım..oyuncaklarım..
İsmini tadamadım Hiçbiryerde..
Zamansız hallerdeyim..
Söyle Nerdeyim?
Düşler İçimde... Kurtar Beni..!!

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıAyşegül kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Yitik Mavi
Ada Aşığı
Ada Aşığı

turkey.gif
İletiTarih: Per 07 Eyl, 2006 23:41  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kandiliniz mubarek olsun (.

seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................

Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )

Yay Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıYitik Mavi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
İletileri göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Pano Güvenliği
[ Zaman: 2.4439s ][ Sorgular: 20 (0.0663s) ][ GZIP açık - Debug açık ]
Türkiyenin sayaç servisi
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.