| Yazar |
İleti |
Aglayan Adam
Sadık Adalı

|
|
Bu sene hem bayram hem yılbaşı telaşı bir arada gidiyor....
Sizlerle şimdiden bayramlaşmak iyi seneler dileklerinde bulunmak istedim.
Güzel bir bayram , mutlu , huzurlu , sağlıklı , güler yüzlü yeni bir yılınız olması dilekleriyle sevgi adası sakinleri...
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
 |
|
YağmuR...
Bayan Ukela

|
|
Yeni yıl eskiyi aratmaz umarım.Bir yıl daha bitti.Ne çabuk geçiyor, yıllar. Daha güzel bir yıl olması dileğiyle.Yeni yılınız kutlu olsun.
Küçükken bir kez daha bayramla yılbaşı aynı güne denk gelmişti, hep öyle olacağını zannetmiştim; şimdi o zamanlar aklıma geldi. :} Eskiden sevmezdim Kurban Bayramını, -kurban eti yemeyen tuhaf biriyim üstelik - hayvanlar kesildiği için. Hoş, eski bayramlar da kalmadı, bayram, "tatil" oldu insanlar için. Neyse uzatmayayım, bayramınız mübarek olsun!
|
|
|
|
 |
    |
 |
Aglayan Adam
Sadık Adalı

|
|
Eskiden bir başkaydı bayramlar Yağmur, gerçi o zamanlar çocuktuk belki de ondan güzeldi...
Yazını okuduğum da abim geldi aklıma şimdi asker aynı zaman da vejeteryandır kendisi , garipsemiştik anlam verememiştik ya kendisine , bir kurban bayramıydı abimi zorla kurbanın yanına götürdüler abim bir an yıkıldı çöktü ağlamaklı oldu bakarken kurbanın gözlerine yazık yazık dedi kaldı.....
Cici annem geldi aklıma , rahmetli eski istanbul hanımefendilerin den di mendil içinde balonlar şekerler verirdi dizlerinden indirmezdi beni babamdan sonra beni en çok sevendi allah mekanlarını cennet eylesin sayende onları da anmış olduk....
Nice bayramlara nice yıllara hep beraber....
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Hüsobaba
Sadık Adalı

|
|
bayram sevinciyle başlayan yılımız inşallah hep öyle devam eder hepinizin yeni yılını ve bayramını kutluyorum umarım herkes için iyi olur başta memleketimiz sonra hepimiz için ayrı ayrı güzel geçmesini diliyorum...
BİRDE .
BİRDE . .
BİRDE . . .
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Yılların akıp gitmesini izleyebiliyorum yalnızca, müdahale yok; yaşamak var!
2005'ten 2006'ya girerken mutluydum, şimdi de aynı şeyin olmasını diliyorum herkes için, gülerek ve mutlulukla yeni bir yıla adım atmasını tüm sevdiklerimin, sizlerin ve tüm insanların...
Zaman çok çabuk akıp gidiyor ve bize verilen süre kısıtlı. Bu yüzden hayatı dolu dolu yaşamanız dileğimle... Tüm güzel dilekleriniz gerçekleşsin, dileğim...
Yeni yılınız kutlu olsun... Bayramınızın da hakkıyla geçmesi dileğiyle...
(Ne çok dilekte bulundum öyle... =) )
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
|
|
 |
     |
 |
Pollyanna
Denetçi

|
|
Ne olursa olsun eğer eski bayram geleneklerini birazda olsa yaşatabiliyorsan çok güzel geçiyor bayram Belki eskisi kadar değil ama yine de çok güzel Ailenizle birlikte sağlıklı,mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
2007 yılı hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve başarı getirir umarım. ( Geçen sene geldi aklıma o zaman Ada da parti veriliyordu )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
settler
Denetçi

|
|
| Eskiden bayramlar daha bir güzel oluyordu demek hoş bir nostalji,günümüzde bu günleri değişikte olsa kutlayabiliyorsak ne mutlu bize...Önemli olan bu bayramları unutmadan sonsuza kadar kutlayabilmek,bu bağlamda herkesin mübarek kurban bayramını ve yeni yılını kutlar,sağlıklı,başarılı ve bir okadar da mutlu olmasını dilerim.
|
|
|
|
_________________ Hersey Sevgıyle Baslar...
Kuralların olmadığı yerde kargaşa olur.Lütfen forum kurallarını okuyunuz!
|
|
 |
    |
 |
Ural
Gezgin

|
|
|
_________________ Vatan toprağı kutsaldır. Kendi kaderine terkedilemez!
M. Kemal Atatürk
|
|
 |
     |
 |
_Alara_
Alışmaya Çalışan

|
|
Mutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun bütün güzellikler sizin olsun
hayırlı bayramlar
galiba yaşlanıyorum çünkü bende eski insanlar gibi nerdee eski bayramlar demeye başladım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Umut
Paylaşımcı

|
|
herkesin bayramını kutluyor
yeni yılın sağlık mutluluk getirmesini diliyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
seda
Yeni Üye

|
|
| üçüncü günüde bitiyor ama hepinizin bayramını kutluyor yeni yılınızın güzelliklerle dolu geçmesini diliyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|