Bugun Ada'ya gırmekte zorlandım.Ancak fırsat bulabildim ve kadir gecenizi kutlamada geciktim diye telaşlanırken bir de baktım ki kimsenin aklına gelmemiş kadir gecemizi bile kutlamak.Oysa daha günün ilk saatlerinde kutlamalar başlardı böyle günlerde.Ada'da herkes adeta yarışırdı ilk önce kutlamak için.Manevi değerlerimizi kaybettiğimizi düşünmüyorum.BU,sadece bir nazar değmesi galiba Adamıza.Diğer siteye yönelip bir ihmal mı var acaba ortada.Öyleyse diğer sitenin açılması iyi olmadı derim.Her iki taraf da idare edilemeyecekse ilklerin kıymeti bilinmeli o zaman.Hiç değilse böyle günlerde unutmayalım birbirimizi arkadaşlar.
Kadir gecenizi kutlar,tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Görüldüğü gibi bunun diğer siteyle hiçbir ilgisi yok, girip yazanlar yine yazarlardı fakat "idare edilemeyecekse" denilebilecek kişilerden biri olacak ben,girip ilk olarak yazabiliyorum.
Şu "diğer site" işinin fazla abartıldığını düşünüyorum.Buraya girenler oraya girip ilgi gösteriyor da burayı unutuyor değil... Bu bakımdan oranın buraya zarar verecek bir etkisi yok...
"Kadir geceniz mübarek olsun" demek için geç kalmışım galiba... Ramazan ayının şu son günlerini de bundan sonraki günlerin de huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğimle...
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net
[ Zaman: 0.8246s ][ Sorgular: 20 (0.0277s) ][ GZIP açık - Debug açık ]