• Portal •  •Araştır(YENİ)  •  •Radyo  •  •Sohbet  • Pano Kılavuzu •  Albüm  •  Arama  •  Site Yönetimi  •  Üye Listesi  •  İstatistik  •  Seçenekler Gruplar
Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel İletiler  •  Oturum Aç
Takvim 

Google

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »
Yazar İleti
LoN€Ly GhOsT
Yeni Üye
Yeni Üye

turkey.gif
İletiTarih: Cum 23 Şub, 2007 15:26  İleti konusu:  Merhaba Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MRB ARKADASLAR BU SİTEYE HALİDE SAYESİNDE YENİDEN DÖNDÜM BUNUN İÇİN ONA VE SİTE YÖNETİMİNE TŞKKÜR EDİYORUM BU ARADA HERKESE SLMLAR

BEN İNSANLARA
S@N@ S€V!YoM
DEMEK İSTİYORUM YA!...
Very Happy

Balık Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıLoN€Ly GhOsT kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder

Aglayan Adam
Sadık Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Cum 23 Şub, 2007 15:40  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoş geldim arkadaşım ...

Ama senden rica bana seni seviyom deme de arkadaşlar yanlış anlarlar sonra..:-)

Belki hayatımın en güzel sahnesiydi
Seni yanı başımda bulduğum an

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıAglayan Adam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
NeŞe
Adayı Keşfeden
Adayı Keşfeden

turkey.gif
İletiTarih: Cum 23 Şub, 2007 16:46  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin Laughing

-Ada'nın Neşe'si =) -

Aslan  Kedi GizliNeŞe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pamuk Prenses
Eğitimci
Eğitimci

turkey.gif
İletiTarih: Cum 23 Şub, 2007 20:54  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoş geldin...

Yalnız küçük bir not; büyük harfle yazmamaya ve yalnızca Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz... Çiçek

Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Kaplan ÇevrimdışıPamuk Prenses kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
YağmuR...
Bayan Ukela
Bayan Ukela

turkey.gif
İletiTarih: Cum 23 Şub, 2007 22:39  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoş geldin...

Söz uçar; yazı kalır. . .

Boğa Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıYağmuR... kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Halide
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Çar 28 Şub, 2007 13:20  İleti konusu:  Re: Merhaba Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

LoN€Ly GhOsT demiş ki:
MRB ARKADASLAR BU SİTEYE HALİDE SAYESİNDE YENİDEN DÖNDÜM BUNUN İÇİN ONA VE SİTE YÖNETİMİNE TŞKKÜR EDİYORUM BU ARADA HERKESE SLMLAR

BEN İNSANLARA
S@N@ S€V!YoM
DEMEK İSTİYORUM YA!...
Very Happy

Canım hoşgeldin adaya tatlış..
İlk günden uyarıları almışsın ama burda küçük harfler kullanılıyor
dikkat etmen gerek
Senin sevgi dolu yüreğini biliyorum tüm insanları kuşatan..
Yaşı küçük yüreği kocaman arkadaşım benim..

'Mutluluk kelebek gibidir;
Ne kadar çok kovalarsanız,
sizden o kadar kaçar
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.

Küresel ısınma bir çevre sorunu değildir

Yaşamak ya da yaşamamaktır.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliHalide kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
İREMSUDE
Alışmaya Çalışan
Alışmaya Çalışan

turkey.gif
İletiTarih: Per 01 Mar, 2007 14:55  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin

ÇevrimdışıİREMSUDE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pollyanna
Denetçi
Denetçi

blank.gif
İletiTarih: Pzr 04 Mar, 2007 16:04  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşgeldin Tatlı Şey..

İnsan kalbindeki gerçek aşk, dörtnala giden bir attır, ne dizginden anlar, ne laf dinler...

Pişman değilim yaşadıklarımdan,öfkem belki de yaşayamadıklarımdan...(Nazım Hikmet)

Yeryüzünde bir yer hasıl olmamıştır ki kaideleri olmayan. Kuralları Okuyunuz!

Terazi Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıPollyanna kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
İletileri göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Pano Güvenliği
[ Zaman: 1.7781s ][ Sorgular: 23 (0.1210s) ][ GZIP açık - Debug açık ]
Türkiyenin sayaç servisi
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.