• Portal •  •Araştır(YENİ)  •  •Radyo  •  •Sohbet  • Pano Kılavuzu •  Albüm  •  Arama  •  Site Yönetimi  •  Üye Listesi  •  İstatistik  •  Seçenekler Gruplar
Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel İletiler  •  Oturum Aç
Takvim 

Google

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »
Yazar İleti
Crossbourne
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 00:45  İleti konusu:  Nice Yıllara Sinem Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sinem... Konuşmaktan her zaman zevk aldığım, tatlı, kültürlü, bilgili ve her şeyden önce çok iyi bir arkadaşsın. Umarım zevkli sohbetlerimize her zaman devam edebiliriz. Ve her konuda büyük bir istekle yardım eden temiz kalbinde, her zaman senin değerini bilen insanlar olur.
Gönlündeki isteğin de gerçekleşmesi dileğiyle.

Ailenle, sevdiklerinle beraber; sağlık, huzur, neşe, mutluluk dolu bir yaşam diliyorum sana. Umarım dileklerin gerçekleşir ve ömrün dopdolu bir yaşam olur.

Nice yıllara!

Image

Bu da doğum günü hediyen, eh güzel bir kıza "belle"den başka bir şey denmez Tatlı Şey..

Notre Dame De Paris(Garou, Daniel Lavoie, Patrick Fiori) - Belle

bu iş zor, çok zor yonca
çünkü bizler istemeyince
en çok bağıran en doğru sayılır
insanlar işitmeyince

bu iş zor, çok zor yonca
çünkü sevmeyi bilmeyince
bahar gelir, fark edilmez olur
insanlar görmeyince

bu iş zor yonca
çünkü insanlar yıllar boyunca
hiç soru sormadan durur...

i hear you're feeling down, well i can ease your pain, get you on your feet again

En son Crossbourne tarafından Pts 24 Tem, 2006 00:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Koç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıCrossbourne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder

mischa
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 00:47  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nice yıllara bu yeni yaşında gönlünden ne geçerse gerçekleşmesi dileğiyle... Tatlı Şey..

Yengeç Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışımischa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Pollyanna
Denetçi
Denetçi

blank.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 01:04  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nice Mutlu Yıllara Sinem Tatlı Şey...

İnsan kalbindeki gerçek aşk, dörtnala giden bir attır, ne dizginden anlar, ne laf dinler...

Pişman değilim yaşadıklarımdan,öfkem belki de yaşayamadıklarımdan...(Nazım Hikmet)

Yeryüzünde bir yer hasıl olmamıştır ki kaideleri olmayan. Kuralları Okuyunuz!

Terazi Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıPollyanna kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alev_su
Katılımcı
Katılımcı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 01:46  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mutlu yıllar sinem

Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?

Terazi Cinsiyet:Bayan Kaplan Gizlialev_su kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Elvan
Katılımcı
Katılımcı

bhutan.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 08:29  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Daha nice mutlu, huzurlu,sağlıklı yıllara sinemcim ;)

Image Yüreğimde saklı kudretimle......
Hem ömürde hem ölümde......
Ben Seni Seviyorum ......
Image

Boğa Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıElvan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ELİF
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 09:11  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sinemciğim nice yıllara canım...Hayattan ne istersen olması dileği ile...

Unutamam!!!!Acı Tatlı Herşey Hazinemdir....

Emeğe Saygı... Alkışlar

Terazi Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıELİF kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Halide
Adalı
Adalı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 11:32  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yetiştim bak senin doğum gününe..Seninle çok fazla dialoğumuz olmadı ama sevdim seni içtensin sıcaksın umarım konuşma fırsatı yakalayıp seni daha yakından tanıma fırsatı bulurum ..mutlu sağlıklı neşe dolu yıllara canım....

'Mutluluk kelebek gibidir;
Ne kadar çok kovalarsanız,
sizden o kadar kaçar
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.

Küresel ısınma bir çevre sorunu değildir

Yaşamak ya da yaşamamaktır.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliHalide kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Yitik Mavi
Ada Aşığı
Ada Aşığı

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 12:11  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mutlu yıllar SineM...

seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................

Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )

Yay Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıYitik Mavi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Justitia...

Yönetici
Yönetici

blank.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 12:19  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mutlu yıllar!...

Sadece... Sadece... Sadece...

Oğlak Cinsiyet:Bayan Yılan GizliJustitia... kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
kasabatci
Gezgin
Gezgin

turkey.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 13:58  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mutlu yıllar sinem nice senelere ...

Oğlak  Kaplan Çevrimdışıkasabatci kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
SineM
Sadık Adalı

germany.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 15:42  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok teşekkür ederim hepinize çok mutlu ettiniz benii Tatlı Şey..

Denk an mich wenn du dich selbest vergisst....

Narben auf dem körper bedeuten dass man gelebt hat....Narben auf der seele bedeuten dass man geliebt hat....

Korku ve Endişelerinle savaşmayı bilmezsen erken Ölürsün!!!!!!

Aslan Cinsiyet:Bayan Yılan ÇevrimdışıSineM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
RAKARA
Atıldı
Adayı Keşfeden
Adayı Keşfeden

blank.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 15:50  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sinemmm Mutlu yıllar arkadaşım..saglıklı huzurlulu bir sonsuzlük diliyorum sana Her şeyin gönlünce olması dileğiyle ..,

Yengeç Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıRAKARA kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
La Señora Verde
Uzman
Uzman

spain.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 17:07  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sinemcim doğum günün kutlu olsun!!!

Nice yıllara...

Yeni yaşında da aramızda olman dileğiyle...!! Tatlı Şey..

...al retkes...

~~~~~~~~~~~~~~

Yönetimdekiler de Sonuçta İnsan.. Yormayın Bizi... Bakın Azıcık Şu Kurallara!!!

Koç Cinsiyet:Bayan Kaplan GizliLa Señora Verde kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
fcbarcelona20
Gezgin
Gezgin

germany.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 22:40  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mutlu yıllar sinem Alkışlar

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfcbarcelona20 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Cenk

Alışmaya Çalışan
Alışmaya Çalışan

france.gif
İletiTarih: Pts 24 Tem, 2006 23:59  İleti konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sinemcim nice mutlu senelere hersey gönlünce olsun yeni yasin yeni mutluluklar yeni basarilar getirsin sana...

bu hos organize için tesekkurler sarki güzel bir tercih begendim gercekten zevklisin muratcim...

İkizler Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıCenk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
İletileri göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel İletilerSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Pano Güvenliği
[ Zaman: 2.1831s ][ Sorgular: 23 (0.0372s) ][ GZIP açık - Debug açık ]
Türkiyenin sayaç servisi
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.