Sinem... Konuşmaktan her zaman zevk aldığım, tatlı, kültürlü, bilgili ve her şeyden önce çok iyi bir arkadaşsın. Umarım zevkli sohbetlerimize her zaman devam edebiliriz. Ve her konuda büyük bir istekle yardım eden temiz kalbinde, her zaman senin değerini bilen insanlar olur.
Gönlündeki isteğin de gerçekleşmesi dileğiyle.
Ailenle, sevdiklerinle beraber; sağlık, huzur, neşe, mutluluk dolu bir yaşam diliyorum sana. Umarım dileklerin gerçekleşir ve ömrün dopdolu bir yaşam olur.
Nice yıllara!
Bu da doğum günü hediyen, eh güzel bir kıza "belle"den başka bir şey denmez
Notre Dame De Paris(Garou, Daniel Lavoie, Patrick Fiori) - Belle
_________________ Orada Olmayan Adam
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü bizler istemeyince
en çok bağıran en doğru sayılır
insanlar işitmeyince
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü sevmeyi bilmeyince
bahar gelir, fark edilmez olur
insanlar görmeyince
bu iş zor yonca
çünkü insanlar yıllar boyunca
hiç soru sormadan durur...
i hear you're feeling down, well i can ease your pain, get you on your feet again
En son Crossbourne tarafından Pts 24 Tem, 2006 00:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
_________________ hayaller dünyasında bir meleğin hayaliyle beraber
Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
Yetiştim bak senin doğum gününe..Seninle çok fazla dialoğumuz olmadı ama sevdim seni içtensin sıcaksın umarım konuşma fırsatı yakalayıp seni daha yakından tanıma fırsatı bulurum ..mutlu sağlıklı neşe dolu yıllara canım....
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.
_________________ seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................
Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net
[ Zaman: 2.1831s ][ Sorgular: 23 (0.0372s) ][ GZIP açık - Debug açık ]