| Yazar |
İleti |
Thales
Ada Aşığı

|
|
| bence Forum sayfasindaki özel mesajlasma olayi acilmali..bunu kisitlamanin bir anlami olmadigini dusunuyorum..tabii adminlerin ve yoneticilerin bilecegi iş ama ozel mesaj kisminin kapali olmasinin anlami var mi yada bir nedeni ?
|
|
|
|
_________________ - ucurumlar, yikimlar, yalnizlik ve ben..kac mevsimsiz kar dustu benim topragima..
- Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konusanlarla konusacak lakirdim yok. Bu bir kopus; bir parcalanis..
|
|
 |
      |
 |
 |
|
alev_su
Katılımcı

|
|
| bunu öğrenmeyi bende istiyorum.ama tabi ki bu adminlerin bileceği bir iş ama en azından bizi bilgilendirir misiniz
|
|
|
|
_________________ hayaller dünyasında bir meleğin hayaliyle beraber
Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
|
|
 |
     |
 |
RAKARA

Adayı Keşfeden

|
|
| evet neden kapatıldı tekrar lütfen açarmısınız
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hüsobaba
Sadık Adalı

|
|
| Arkadaşlar bence bu durum çok üzülünecek bir durum değil adanın ilk açıldığında özel mesajlaşmanın serbest olduğunu duyunca bhunun kaldırılması gerektiğini söylemiştim eğer birisiyle konuşmaya ona birşeyler söylemeye ihtiyacımız varsa msn'yi kullanabiliriz ben bu özel mesaj olayında daha önce çok sorunlar yaşadım özellikle kendi sitemde ve kapatmak zorunda kaldım istenmeyen mesajlar istenmeyen tartışmalar olabiliyor özel mesajla olması siteyede zarar verecektir ama kişiler kendi aralarında özel meselelerini halletmeleri bence çok daha güzel...
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Nedenini açıklayayım bildiğim kadarıyla...
Her siteye verilen belirli bir kota var ve biz sınıra yaklaşmışız...Bu bakımdan özel mesajlar kapatıldı,veritabanı ile ilgili yani...
Benim bildiklerim bunlar,Onur'dan öğrendiğim bu...
Daha sonra ne olacağı konusunda bir fikrim yok...Ancak özel mesaj bu kadar da önemli değil bence,msn ve e-postalarla iletişim yine sağlanabilir..
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
|
|
 |
     |
 |
RAKARA

Adayı Keşfeden

|
|
| hım anlaşıldı.teşekür ederim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alev_su
Katılımcı

|
|
| bende anladım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim...
|
|
|
|
_________________ hayaller dünyasında bir meleğin hayaliyle beraber
Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
|
|
 |
     |
 |
Yitik Mavi
Ada Aşığı

|
|
| Olmaz ise saygı duyarım ama bende özel msj olması taraftarıyım....
|
|
|
|
_________________ seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................
Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )
|
|
 |
     |
 |
Thales
Ada Aşığı

|
|
| Pamuk Prenses demiş ki:
|
Nedenini açıklayayım bildiğim kadarıyla...
Her siteye verilen belirli bir kota var ve biz sınıra yaklaşmışız...Bu bakımdan özel mesajlar kapatıldı,veritabanı ile ilgili yani...
Benim bildiklerim bunlar,Onur'dan öğrendiğim bu...
Daha sonra ne olacağı konusunda bir fikrim yok...Ancak özel mesaj bu kadar da önemli değil bence,msn ve e-postalarla iletişim yine sağlanabilir..
|
aciklama icin cok tesekkur ederim..ama ben yinede ozel mesajlarin acilmasindan yanayim cunku herkesin herkeste msn si yok en azindan kendi adima soyleyeyim
|
|
|
|
_________________ - ucurumlar, yikimlar, yalnizlik ve ben..kac mevsimsiz kar dustu benim topragima..
- Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konusanlarla konusacak lakirdim yok. Bu bir kopus; bir parcalanis..
|
|
 |
      |
 |
Umut
Paylaşımcı

|
|
bu konu daha öncede çok defa tartışılmıştı hatta bende bunun kurbanlarından biriyim ama zamanla bunun ne demek olduğunu anladım.
yani özel mesajların kapatılması gerekiyor.
sizinde zamanla sevgili admin ve modlarımıza hak vereceğinizi umuyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
zey.nep
Alışmaya Çalışan

|
|
| merhaba arkadaşlar. bencede özel mesaj bölümü açılmalı yasaklar hiç bir zaman çözüm olamaz bunun bir yararı yok hatta zararı bile var şu an sitede kimseler yok insanlar birbirlerine merhaba bile diyemedikten sonra neden siteye gelsinlerki düşüncemi değerlendireceğinizi umud ediyor ve şimdiden teşekkür ediyorum. sevgiyle kalın ....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şükrü
Gezgin

|
|
Özel iletiler olmuş,olmamış çok fazla ilgilendirmiyor beni açıkcası...Burada bulunduğum sürece hiçkimseden tek bir istekte dahi bulunmayan ender kişilerden biri olduğumu herkes bilir.İster yöneticilik olsun ister moderatörlük,ister uzamanlık adı altında verilen bireylere yüklenen rütbelere hiç önem vermedim,önemli olduğuna inanmam da..Bu sebepden ötürü sürekli yeni şikayetlerle kimsenin karşına gelmedim
Bu konuda beni ilgilendiren nokta şurası:Kullanıcılara gereken değer verilmesi,isteklerin dikkate alınması,ricalarla nezaket dolu sözcüklerle gelen bu insanların dileklerin yerine getirilmesinin önemli olduğuna inanılması...Kısacası konu ne olursa olsun kullanıcılara,kullanıcı olduğu için felan değil,karşımızdaki insanlara değer vermek adına tavırlarımızın insancıl temellere dayanması gerekir.En rahatsız olduğum husus ezilen ve ezilmekte olan insanları görmektir
Veri tabaı özel iletilerin açılmasına olanak tanımıyor olabilir.Elden gelen yapılacak bir şey yok ise söyleyecek sözüm de yok.Ama yapılabilecek küçük fedakarlıklar özel iletilerin açılmasına optimum şartlar sağlıyorsa o zaman orda dur demek gerekir.
|
|
|
|
_________________ Mutlu olmayı beklemek karşı kıyıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer...Nehrin durmasını asla bekleme
P.M&M.K
Ne hükmederim ne hükmedilirim
İnsanları soylu yapan kalpleridir
|
|
 |
     |
 |
zEuS
Yeni Üye

|
|
| Az önce bir bölüme yeni bir konu açtım ancak sonradan farkettim ki yanlış bölüme açmışım.. Konumu doğru bölüme taşımasını rica etmek için bölüm yetkilisine Pm atmak istediğimde ise anladım ki Pm atabilme özelliklerimiz kapalıymış.. Şaştım..!! Yani hiç bir forumda pm atabilme özelliğinin kısıtlandığını görmemiştim doğrusu.. Şimdi ben bu kadarcık bir problemimi dahi Pm yoluyla belirtemezsem nasıl belirtebilirim ki ?! Veri tabanı eksikliği yaşıyorsanız bence bazı bölümlerinizi kaldırın derim çünkü hiç bir özellik pm atabilme özelliğinden daha önemli değildir.. Forumunuzu geziyorum bir süredir ve pekala kaldırılabilecek bazı bölümler var kanımca.. Bunun için istenirse yer açılabilir.. Tabi bunlar benim naçizane görüşlerimdir ama dediğim gibi pm özelliği bir forumun olmazsa olmazıdır..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|