| Yazar |
İleti |
pumpkin
Yeni Üye

|
|
*İlk başlığımı açtığım konu.(Başlık açmayı başarabilecek miyim dedim de )
*Güzel bir yermiş üye olunca kanım ısındı.
*Pamuk Prensesten avatar koymayı öğrendigim site.
Şimdilik bu kadar yeterlimidir acaba?
|
|
|
|
_________________ Ne yapsam,ne desem:
Çınlanıyor kulaklarımda soluklar!
|
|
 |
    |
 |
 |
|
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Yeterlidir... =)
-İki seneden beridir tabir-i caizse "kazık çaktığım" yer.Kendimin gibi...
->OnuR'un bana yazdığı ilk iletilerden biri: "Girersin de bir daha çıkamazsın adadan umarım." Sağ ol Onur... Sayende!
-Şüphesiz, ilk aklıma gelen isim OnuR... Sonra Hüznün Resmi, beni buraya getiren isim... Piyanist (şantör =P), CRS, e-join...
-Bir zamanlar pek çok entrika dönmüştü de kurtulduk. =P
-Bknz: Halide, Ağlayan Adam, Ural, Hüsobaba, Pollyanna, Yağmur..., 322 =) settler, pumpkin... (Unuttuğum olabilir. =) ) Ve geriye kalan 600 küsür üye. =)
-Bir gün girmezsem eksiklik hissettiğim ada'm... Bknz:"Her şey ada için!" Hâlen de öyle, ne olursa olsun.
-Yazmaya beni heveslendiren mekân... Birkaç yazıyla gelip otuz küsür yazıya ulaştım sayesinde. Bir de biiir sürü şey öğrendim...
-Gerçeklerle sahteleri artık net olarak ayırabilmeyi öğrendiğim yer. 10 metre öteden bilirim artık... =P
-Ben burda "zıpzıp" bir tip olarak görünürdüm de başlarda, sonradan ağır yanımı göstermeye başlayınca acayip tepkiler olmuştu. =P Şaşırtırııım!
- Comic Sans font tipi, 14 punto, koyu; yazı rengi: koyu menekşe. (darkviolet ancak böyle çevrilir, ne yapayım! )
- (patenti beniiim!), , , =), =P, =O (bunlar da beniiiim! ) gülümselerinin ilk kullanıldığı ve anlam kazandığı yerdir efem... =)
-Kendimi bir ara "kilitçi" gibi hissetmiştim burda. Bknz: Çöplük... =P
-Adana'daki "Sevgi Adası". Merak etmesinler, gideceğiz... =P
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
En son Pamuk Prenses tarafından Pzr 04 Şub, 2007 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
     |
 |
Halide
Adalı

|
|
Sen adanın olmazsa olmazısın Onurdan sonra bir gün burda olmasan bu kızın başına bir şey mi geldi ne oldu diye geçiririm aklımdan ve kendini çok iyi ifade ediyorsun senin için ilk başta şirinlik abidesi diyorlardı kulağıma öyle çalındı sonra bilgili felsefik kız denilmeye başlandı sevgiadası ve pamukprenses bütünleşmiş..
Sevgiadası deyince aklıma adayı oluşturan isimler gelir Onur, Prenses(Nesli), Mozart (Şükrücüm) ,Nitro(Murat),Hüznünresmi(Meral), Yağmur ,Emel,Elvan Gökhan ve diğerleri....
Ada eşittir dostluk...Ben dostluktan sevgiden saygıdan başka bir şey görmedim kendi adıma ..
Adanın en vazgeçilmezi Onur çok farklı bir yerin var bende ..Onur ismini duyduğum an aklıma sen ve geçmişteki yardımların ve rezil olma halim gelir.. bana nasıl katlandıysan..Desteğin için teşekkür ederim hazır fırsat bulmuişken yine..
Bilmiyorum o ne düşünür yani Şükrüyü kastediyorum en fazla iletişim kurduğum ve tanıdıkça çok sevdiğim anlayamadığım bazen ama kendini davranışlarını bilen felsefik klasik müzikle özdeşleşen birinide kazandırdı ada ..
Bağımlılık en sevmediğim şeydir mesafe bırakmak her zaman doğrudur belli mesafe olmalıdır ilişkilerde ve karşılaştığımız durumlarda bazen kontrol edemesekte mesafeli olmak yaralanmayı önler diye düşünüyorum..Ada müptalası olduğum çok azdır çok bağımlı değilim sevgiadasına uğramadan edemem nette olduğumda ama bunuda bağımlılık olarak görmüyorum..
Seviyorum sevgiadasını büyü gibi bir şey bir geldim istesemde çıkamadım burdan sevdim sevildim bazen çok özledim bazen hiç gelmek istemedim..
Şimdiki düşüncem Orada bir yerde olduğum pek görünmesemde..
|
|
|
|
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.
Küresel ısınma bir çevre sorunu değildir
Yaşamak ya da yaşamamaktır.
En son Halide tarafından Pzr 04 Şub, 2007 17:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Görünmesen de varlığın yeter, olmama sebeplerini biliyoruz ve elinde olsa eminim çok daha fazla olacaksın bizimle...
Benim hakkımda olumlu şeyler söylemen mutlu ediyor. Seçici biri olduğunu bildiğimden büyük ihtimalle... Sen adanın ressamısın... Olmazsa olmazlardansın, emin ol... İyi yüreğinin yansımaları adada sen olmasan da burada.
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
|
|
 |
     |
 |
Halide
Adalı

|
|
Teşekkür ederim Nesli güzel düşüncelerin için ..
Kişiliğimde bu vardır benim Seçici olmak bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum çok şeyi bu yüzden ne doğru bilmiyorum..
|
|
|
|
Ama dikkatinizi başka şeylere
çevirirseniz
Gelip yavaşça omzunuza konar.
Küresel ısınma bir çevre sorunu değildir
Yaşamak ya da yaşamamaktır.
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
Tüm saatler GMT +2 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net
|