| Yazar |
İleti |
Hüsobaba
Sadık Adalı

|
|
saat üçten beri yazıyorum bi çok şeyi anlatmıştım sizlere neden bu geceden sonra bi daha yokum neden bu son mesajım ama bir an bağlantı kopunca gitti artık gözlerimde dayanamıyor lafın kısası bu gece bir mesaj aldım sonunda bekleme artık mutluluklar yazıyordu önü önemli değil sudan bir sepep inşallahta öyledir çünkü benim sevgim bu sebeple bitecek bi sevgi değildi sadce bir bahaneydi diyeli ne yaptım ne oldu bilmiyorum sadece en son olaydan tekrar bahsedeyim 21 yaşına kadar hep ağlamış birisiyim yoksulluk çekip ağladım kardeşim öldü ağladım özledim ağladım sevdim ağladım kavuşamadım ağladım hiç değişmedi bu ama birde hırsız damgası yiyince artık bu dünyada yerim yok diye düşündün yaptığım şeyle onu kırdım üzdüm çaresiz bıraktım biliyorum keşke o mesajı çekmeseydim ona belki o zaman başarırdım belki kendisini hiç aramadığımı cevap vermediğimi düşünürdü ona derken burcu'ya tabiki yanlış anlamayın ismini söylemek hala büyük zevk benim için dedim ama olmadı ölmeyi bile başaramadım bu olaydan sonra burcu artık görüşmemek istedi ben yine reddettim ama anladım ki üstüne gittikçe tamamen kaybedicem bu sefer istediği kadar süre verdim her gece yatağa yattığımda belki arar diye uyumamak içinbiraz daha direndim ama bu gece mesaj bambaşka geldi ve sonunda imzasıda vardı bekleme artık.mutluluklar
arkadaşlar inanın hepinizi o kadar çok sevdimki ama burcuyu hepinizden daha çok sevdim ve hiçbirşey eskisi gi,bi olmayacaksa burcu olmayacaksa benişmde burda kalmamın bir anlamı kalmadı o yüzden artık aranızdan tamamen ayrılıyorum ama inanıyorumki çok güzel dostlar kazandım şu anda gözüme öyle anlar geliyorki..bikaç şey söylemek istiyorum...
sevdam dostum dert ortağım canım kardeşim demiştinki bari sen mutlu ol ama olmadı be kardeşim bende başaramadım inşallah allah gönlüne göre verir sen gerçek bir dostsun...
birde elif için bişey söylemek istiyorum pişmanlık duyduğum tek bir olay var adada kırdığım üzdüğüm hatta bundanda öteydi yaptığım oynadığım oyunla söylediğim birkaç yalanla onu çok kırdım ama o affedilemeyecek bunu bile affetti ve güler yüzünü hiç esirgemedi benden elifim seninle gülmek gerçekten güzeldi...
ablalarım başta elvanlım sonra yüce admin lerzan sultan,prensesim,bahadır onur,halide ayşegül aslı her zaman saygı duyduğum emin abim şükrü küçük meleğim ekin'im(belki abini en çok üzen sendin hatırlattığın kişiyle ama burcuyla geçen güzel günlerin mimarıda sensin)burcudan sonra en çok seni sevdi abin. ne bileyim inanın şu an çok kötüyüm aklıma ismi şu an gelmeyen herkes ha birde unutacaktım son kankim reny çok daha iyi dost olacaktık ama kısmet değilmiş ne zaman f1 izlesem sen geleceksin aklıma hatta bu geceden sonra eniştemi sevme kararı aldım inşallah alonso şampiyon olur ...evet tüm ada halkı adını yazmadığım unuttuğum herkes hepinizi çok seviyorum hepiniz hakkınızı helal edin inşallah beni küçük bir tebessümle hatırlayabilirsiniz sizden sadece tek şey istiyorum allaha inancı olanın başka şeye ihtiyacı olmaz benim için dua edin bundan sonra doğru insanları dostları aşkları bulayım ve artık veda zamanı sizlere gecenin bomba sözüyle veda ediyorum...
Bekelemeyin Artık.Mutluluklar
|
|
|
|
En son Hüsobaba tarafından Pzr 03 Eyl, 2006 11:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
 |
|
Uzak_Sevdam
Paylaşımcı

|
|
Hüsobaba .. Öncelikle seni tanımıyoroum ama bir gerçeği biliyorum ki .. Sen bu sözlerle buradan ayrılamazsın.. Burada bir bağ kurdu isen çekip gidemezsin. Elbette geleceksin uzaktan milleti izleyeceksin . Belki bu nickle belki başka nickle ama geleceğine eminim.
Bunun için Milleti üzme gel gitme.. yanlış yazdum de , o an kafam karışıktı de. Adayı terk etme...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ELİF
Adalı

|
|
| Uzak_Sevdam demiş ki:
|
Bunun için Milleti üzme gel gitme.. yanlış yazdum de , o an kafam karışıktı de. Adayı terk etme...
|
Hüso lütfen yapma bize bunu...sen gidersen adadan bizi kim güldürecek..yalvarırım gitme..bak gel dinle Uzak_Sevdamı....hem affetmek ne demek..ben sana hiç kırılmadım ki...ama gidersen kırılırım bunu bil...nolur gitme..eğer bizleri birazcık seviyorsan gitme yanımızda kal...sen gidersen ben kimle gülerim söyle bana...zaten sabah sabah bunu okumak yıktı beni....bak bende son sözümü söylüyorum.....
"Hayat bir film gibi.Çileli yada zevk verici.Gülüp ağlayanıda var.Ağlayıp gülenide var.Gülenler çok ağlar.Ağlayan yürekleri taş bağlar.Her bir damlacıkta Anılar. "
Gitmeeeeeee....
|
|
|
|
_________________ Sevgi Kıymetbilenin
Saygı Hakedenindir
Unutamam!!!!Acı Tatlı Herşey Hazinemdir....
Emeğe Saygı...
|
|
 |
    |
 |
alev
Katılımcı

|
|
Acılar paylasıldıkca azalırmıs husobaba.Insan asıl boyle gunlerde dostlarını yanında ıster.O halde gıtmemelısın,paylasmalısın.Nıye burdayız dıye bır dusun ıstersen...
Emrah'ın dedıgı gıbı buralarda olacagına emınım ben de.Ama kendıne ıskenceden baska bır sey degıldır bu.
Bazen en buyuk dertler yagmur olur yagar ustumuze,
Ama bılırım kı,
Rengarenk gokkusagı da,
Sadece yagmurlardan sonra cıkar gokyuzune...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
HüZNüN ReSMi
Ada Vatandaşı

Şehir: Üç kadının yüreğinden...Meral,Sevtap ve Alev'den...

|
|
Gitme demeyeceğim..
Böyle durumlarda yalnız kalmak ister insan..
Sevdiğini hatırlatan her yerden kaçmak ,kırgınlıklarını düzeltmek..
Bu nedenle gitme demiyorum sana..
Gitmelisin belki de ..
Ama ;
Şunu da unutma gittiğinde ardında bıraktığın gözler yani bizler...
Kırgınlıklarını yendiğinde kalbinde ,yine ve her zamanki gibi seni bekliyor olacaklar..
Şimdi git..
Güle güle..
Ve çabuk at yüreğinin çığlıklarını rüzgara..
Bir kırgınlıkla git..
Ve bin ümitle gel geri...
Yüreklerimiz seninle..
Gökyüzüne çevirdiğinde başını;bilki geçen her kuş bizim yüreklerimizi getirecekler sana...
|
|
|
|
Fırtınalara esir düşer bedenim..
Gidersen boğulurum denizin mavi dalgalarının arasında sevdiğim..
Sen gidersen yıkılır bu kent..
Bu kent yıkılırsa ben biterim...
Bir atın ardına vurun hayallerimi,
Yol alsın soğuk çöl akşamlarında..
"Edebiyat,kişinin kendinden kopan parçadır aLıNTıSı-ÇaLıNTıSı olmaz..."
___P.P_&_P.M.___
---------------------------------------------------
"Mutlu olmayı beklemek karşı kıyıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer...Nehrin durmasını asla bekleme..."
___MaVi KRaL&PReNSeS MaRa___ !!!PReNSeS MaRA!!!
|
|
 |
    |
 |
Elvan
Katılımcı

|
|
kardeşimmmm....dostummm......güzel yürek.....Bak günlerdir adadan uzağım, giremiyorum.....bir süre daha girmeyecektim....işlerden, telaştan.....biliyorsun , herkes biliyor telaşımı....istedim ki eğer gerçek dostlarsak bu mutluluğumu benle paylaşın....belki kızanlar oldu bize ne diye, belki kıskananlar, belki de sizler gibi sevinip mutluluk dileyenler, darısı başımıza diyenler.....herkese teşekkürler.....umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.....
Düne kadar mutluluktan uçuyordum....ama dün bir haberle yıkıldım, düştüm bulutlardan tepe taklak....önce Sevdamın yapmak üzere olduğu çılgınlık, ardından bugünkü ikinci şok.....senin vedan.....olmadı....olmamalı....üzüldüm, kırıldım, mutsuzum....gözlerim dolu dolu okudum vedanı.....neden saf sevgiler karşılıksız kalır ? neden saf sevenler hep sevilmez, terkedilir ? neden hep üzülen böyle deli gibi seven, kalbi temiz , iyi insanlar olur ? neden Tanrım, neden ?
Canım kardeşim, güler yüzlü arkadaşım; kalbim seninle sızlıyor inan....sanki o mesaj bana gelmiş gibi.... Acına, derdine ortağım.....ama geçecek elbet....derin izler bıraksa da geçecek...bende yaşadım böyle acılar...ben düğünden döndüm....bunlar ne ki ? Sevday'a ve Meral'e bıkmadan usanmadan tekrarladığım gibi sana da tekrarlamaktan usanmıycam ( ve bu mesajı okuyan herkese ) :
***** Gerçek Sevgi Hiç Ummadığınız Bir anda Ummadığınız Bir Yerde, Tam da Hayattan Kopmak Üzereyken Gelir ve Sizi Bulur*****
Bu her zaman böyle olmuştur....olmaya da devam edecektir....Kalp kırıklarınız öyle bir tamir edilir ki bu sevdayla siz bile inanamazsınız....Hiçbir zaman böyle duygu tatmamışsınızdır, tadamazsınız da....çünkü doğru insan o zaman çıkmıştır karşınıza, öncesinde değil !!!
Sözü daha fazla uzatmayacağım.....Sen kalbini temiz tut....O gelir seni bulur.....Bir de yüreğin seni nereye götürüyorsa oraya git....nerde huzurluysan....Anlaşılan burda artık huzur bulamıyacaksın....o yüzden kal diyemem sana....Ama bizi habersiz koyma....mail, msn her ne olursa....bekliyorum....Kendine iyi bak kardeşim...yüzün hep gülsün....
" Hayata gülümse ki o da sana gülümsesin..... Sevgiyle kal....." Ablan,
ELVAN.....
|
|
|
|
Ben Seni Seviyorum ......
|
|
 |
    |
 |
Yitik Mavi
Ada Aşığı

|
|
İste bu yuzden Nefret Ediyorum iliskilerden...Yapmayın arkadaslar
yapmayın...Su adada 2`li iliskilere girmeyin...Ya bıktım yemin ederim bıktım...Dostlarımı, huzurumu...Adadaki guzelliklerin boyle huzunlerle, gozyası dolu anlarla dolmasından bıktım..neden ya?? sebeb ne Huso..Bırakmaya deger mi? Tamam Sevdin..Guzel gunler yasadın.. Omrunu ona adamaya kalktın?? Bitecegini dusunmedin mi?? Dusunmeliydin..
Biz Erkekler bu yuzden aciziz ... Bir ilişkiye basladımı ..Hayaller kapısı Acılır...50 yıl ileriyi bile dusunursun..cocukları olur Sevdigin hep yanında Olur PEHHHHH HANİ nerde??? BEN bunu yasadadım...CENK bunu yasadı... EN yakın dostum bunu yasadı...Sen yapma bunu huso...eger okuyosan bu yazını yapma bunu.. Gideceksinde ne olacak..Gideceksinde Kimin yuzu gulecek.... Burcu bitti dediginde suratımı asılacak?? Adayımı bırakacak..Bunu dusunmeliydin..seni sevenleri dusunmeliydin Dostum buna hakkın yoktu..
Yine de istemissinya..Sana HAkkım varsa HELAL olsun Dostum..YASAMIN guzelliklerle dolsun...Ama ayrılmayacagına inanıyorum sen benim tanıdıgım husoysan...okuyacaksın bu yazılanları...
|
|
|
|
_________________ seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................
Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )
|
|
 |
     |
 |
Yitik Mavi
Ada Aşığı

|
|
Tek Hece
Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim.
Kalmasa da şöhretimi duymayan,
Kimliğimi tarif etmek zor benim...
Bülbül benim lisanımla ötüştü.
Bir gül için can evinden tutuştu.
Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü.
Yangınımı söndürmedi kar benim...
Niceler sultandı, kraldı, şahtı.
Benimle değişti talihi bahtı,
Yerle bir eylerim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
Kamil iken cahil ettim alimi,
Vahşi iken yahşi ettim zalimi,
Yavuz iken zebun ettim Selim'i,
Her oyunu bozan gizli zor benim...
Yeryüzünde ben ürettim veremi.
Lokman Hekim bulamadı çaremi.
Aslı icin kül eyledim Kerem'i.
İbrahim'in atıldığı kor benim...
Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di.
Hatrım için yüce dağlar delindi.
Bilek gücüm Ferhat ile bilindi.
Kuvvet benim, kudret benim, fer benim...
İlahimle Mevlana'yı döndürdüm.
Yunus'umla öfkeleri dindirdim.
Günahımla çok ocaklar söndürdüm.
Mevla'danım, hayır benim, şer benim...
Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da
Görünmezim cismim de yok, resmim de
Dil üzmezim, tek hece var ismimde
Barınağım gönül denen yer benim
Benim için yaratıldı Muhammed
Benim için yağdırıldı o rahmet
Evliyanın sözündeki muhabbet
Embiyanın yüzündeki nur benim
kimsesizim hısmımda yok hasmımda,
görünmezim cismimde yok resmimde,
dil üzmezim tek hece var ismimde,
barınağım gönül denen yer benim.
Cemal Safi ...
ELİF = BAHADIR...
|
|
|
|
_________________ seni nasıl özledim bir bilsen ve artık gelsen..çok zormuş bukadar yakınken bukadar uzak olmak...yaşamak çok zormuş sen olmadan...bunun farkına bir varabilsen...gel artık...nolursun gel..özletme bukadar kendini...yoksa uzaklaşıyormusun benden...hissettirmeden...yapma..gel artık yerleş yüreğimdeki tahtına yine....özledim seni bunu bilsende bilmesende...............................
Hayret Nasıl Yasıyorum... ( Saat adayı bahadır geciyo... Zaman dunum gibi akıp gidiyor.. Dun ben geldim, bugun gidecegim belki yarın gelemeyecegim.. )
|
|
 |
     |
 |
La Señora Verde
Uzman

|
|
| Hüsobaba demiş ki:
|
son kankim reny çok daha iyi dost olacaktık ama kısmet değilmiş ne zaman f1 izlesem sen geleceksin aklıma hatta bu geceden sonra eniştemi sevme kararı aldım inşallah alonso şampiyon olur
|
Yapma be Hüso...
Bu bir kriz anıdır.. İnsan böyle kötü olaylar olduğu zaman ne yapacağını bilemez... Sadece zamana ihtiyacın var... Ve gücünü tekrar toparlamana...
Gerçekten üzüldüm gitmene... Seni çok geç tanıdım ve erken kaybettim... Bu yüzden seni geç tanıdığım için pişmanım diyebilirm...
Hayat bu; insaın karşısına neler çıkar, insan neler yaşar bunları bilemeyiz... Ama bizim yapmamız gereken her yere düştükten sonra tekrar kalkıp, üzerimizdeki tozları silkeleyip tekrar yolumuza devam etmeliyiz...
Güçlü olmalısın hüso... Yaşadığın olumsuzlukla herşeyi bırakıp gitmemelisin...
Ama yinede böyle bir karar verdiysen saygı duyarız...
Geri dönersen eminim herkes çok mutlu olacak...
Kapı sana her zaman açık...
Yolun açık olsun...
Bundan sonrası senin için hep iyi olsun...
Hoşçakal...
NOT: Enişten de seni seviyor...
|
|
|
|
_________________ Serbest Ekonomide Kişiler "Kolay Ulaşılır ve Ucuz" Malı Tercih Eder...
...al retkes...
~~~~~~~~~~~~~~
Yönetimdekiler de Sonuçta İnsan.. Yormayın Bizi... Bakın Azıcık Şu Kurallara!!!
|
|
 |
     |
 |
fcbarcelona20
Gezgin

|
|
| seninle konuşma fırsatımız pek olmasada ve haklarımızın ne kadar geçip geçmediğini bilmesekte,benden yana varsa helal olsun.güle güle,Allah'a emanet ol.
|
|
|
|
_________________ Benim gibisini Google'da Arasan Bulamazsın )
|
|
 |
     |
 |
Yitik Mavi
Ada Aşığı

|
|
| Biran sinirli oldugum icin Helal etmemeyi dusundum hakkımı...beni , bizleri uzdugun icin..ama icimden dedim birden ya gercekten gelmeyecekse..ya gercekse bunlar...Gidipte donmemek , Gelipte gormemek var huso...İ kal...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Burcu
Katılımcı

|
|
| Yitik Mavi demiş ki:
|
Burcu bitti dediginde suratımı asılacak?? Adayımı bırakacak..
|
Üzülme Bahadır bende istenmediğim yerde duracak birisi değilim.. Ben ki yaşımdan gayet olgunmuşum yaşadığım ilişkiyi heran burda paylaşmadım.. Böyle bir mesajı okumak beni yeteri kadar sarstı.. Ve nekadar doğru karar verdiğimi anladım.. Hıı şöyle yorumları okuyunca kötü taraf olduğumu da görmedim değil.. Neyse kötü tarafta oluruz.. Olalım bakalım.. Susmak isterdim cevap vermemek isterdim.. ama cevap vermeyince yerin dibine sokulacağım anlaşıldı..
Sen suratımın asılıp asılmadığını gören ya da bilen birisi değilsin ki bu durumda bu yorumu yapman gereksiz ve anlamsız.. bir ilişki iki kişi arasında yaşanır ve biter.. Sizlerinde birçok ilişkisi olmuştur eminim böyle biten.. Bizimkisi de bitti..
Merak etme ben gidince o gelir.. Ne de olsa çok seveni var.. benim gelmem için sebeplerim sevenlerim az.. O yüzden ben gitmesini de bilirim.. Ben yaşadığım ilişkiye duyduğum saygıdan daha fazla yazmayacağım ama tek tarafa duyulan sevgiyle diğer tarafı dinlemeden yorum yapanlar beni çok kırdı ve üzdü..
Onun gitmesi hakkında yorum yapanlara birşey diyemem ama benim içinde olduğum ilişki hakkında yorum yapanlara kırgınım.. çünkü o konuda kimseye söz düşmez..
Herkes mutlu olsun ne diyeyim.... ki mutlu olacak olan çoktur
|
|
|
|
_________________ Sana baharları getirirken
Terlemiş yüreğimi
Ilık nefesinle kurula.
Sevdanın kundağına sarıp
Düşlerinde uyut beni.
Üşüyen tenimi
Nefesinin sıcaklığıyla sar.
Avuç içlerinde uyurken
Gülüşlerimden öperek uyandır beni.
|
|
 |
    |
 |
Yitik Mavi
Ada Aşığı

|
|
Ben bu cumleyi soylerken sen gidesin yada o senin gittigini gorsunde gelsin diye degil bu gercegi soylemek icin..onu seven oldugu kadar senide sevenler var.. Arkadasımsın Kırmak icin soylemedim bu sozu sana...gerekirse ozurdilemesinide bilirim..Ama sunu unutma senin yada onun gitmesi bu isi bitirmezki?? Olan bunca dostluga olur..beni uzen tarafıda buya zaten...Egerki dostum yok sevenim yok diyosan don bir bak geriye...elindekilere..sebeblerine..neyse bunları sana soylemek bana dusmez..hakkım degil hic yoktan(. Ama sunu soylemek istiyorum...ben biraz yasamıssam bu hayatı...Gormesemde bisileri tahmin edecek kadar dusunceye sahibim..
Genede ne diyeyim..Benim lafım seni kapını acmıs oldu ...bu beni gercekten uzdu..Kusura bakma.. ..
Evet mutlu olucam...ama senin gitmen yada kalmanla degil..husonun gelmesiyle..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Ayşegül
Katılımcı

|
|
Ne oluyor yıne ya.
Ah Hüseyin ya dün gece konustuk senle cektigin resimleri bile gönderecektin.
Bugn Burcumla mesajlastık ..olanlara bak ya. Hüseyin üzülme dicem bılıyorum anlıyorum senı ama gelmeni isterim Hüseyin yine de..karar senın ne diyeyim yolun acık olsun. hep ıyı ol..
BUrcum gitme sakın tamam sakın gitme...
sakın sakın sakın sakın sakın sakın sakın.........
|
|
|
|
_________________ Kitaplarım Gitti Pesinden..
Sonra Kahramanlarım..
Çocukluğum kayboluverdi..
Nerdeler?
Oyuncaklarım..oyuncaklarım..
İsmini tadamadım Hiçbiryerde..
Zamansız hallerdeyim..
Söyle Nerdeyim?
Düşler İçimde... Kurtar Beni..!!
|
|
 |
    |