| Yazar |
İleti |
YağmuR...
Bayan Ukela

|
|
Tek taşa kızdı 84 kez bıçakladı
Ankaralı Recep Tekin, "Sevgilim bana tek taş pırlanta yüzük aldı" diyen karısını, tam 84 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Başkentte eşine parmağındaki yüzüğü göstererek, "Sevgilim bana tek taş pırlanta yüzük aldı" diyen Canan Tekin, eşi Recep Tekin tarafından 84 bıçak darbesiyle öldürüldü. Etimesgut ilçesinde bir market işleten Ağrı doğumlu Recep Tekin, önceki gün işlettiği markete gelen eşi Canan Tekin ile tartışmaya başladı.
'KENDİMİ KAYBETTİM'
Eşi ile sık sık kavga eden iki çocuk annesi Canan Tekin, 8 yıllık eşine parmağındaki yüzüğü göstererek, "Sevgilim bana tek taş pırlanta yüzük aldı" dedi. Bu söze öfkelenen koca, ekmek bıçağıyla eşi Canan Tekin'i öldürdü. Kan kaybı sonucu hayatını kaybeden Canan Tekin'i markette bırakan Recep Tekin, 7 yaşındaki çocuğunu akrabalarının yanına bıraktıktan sonra polise teslim oldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü dedektifleri tarafından sorgulanan Recep Tekin'in, eşi ile uzun süredir aralarının bozuk olduğunu belirterek, "Kavga sırasında parmağındaki yüzüğü göstererek sevgilisinin aldığını söyledi. Kendimi kaybettim. Marketin arka kısmındaki bıçağı alıp öldürdüm" dediği öğrenildi. İfadesinden sonra adliyeye sevk edilen Tekin, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tekin bu sırada gazetecilere, "Beni aldattığı için eşimi öldürdüm" dedi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda Canan Tekin'in 84 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptandı.
YILDIRIM / ANKARA
|
|
|
|
 |
    |
 |
 |
|
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Bunun adına '"Beni şu kadarcık seviyor!" faciası' derim...
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
|
|
 |
     |
 |
YağmuR...
Bayan Ukela

|
|
Neymiiiş? Demek ki en az 84 kere bıçaklamak gerekirmiş. Aslında merak etmiyor da değilim, niye 84? Zaten muhtemelen 20. bıçak darbesinden sonra ölmüştür..Uğurlu rakamı herhalde. ;p
|
|
|
|
 |
    |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Hınç alamama meselesi...
Bir erkeğin yüzüne yüzüne "Sevgilim aldı." diye tek taş gösterilir mi? Adamın tepesi, yerine gelmemek üzere atar!
Erkekler daha iyi bilir bu durumu ama....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
YağmuR...
Bayan Ukela

|
|
Ölmüş gitmiş, hâlâ bıçaklasa ne olacak; madem acı çektirecek yaksaydı bari...Önce kaynar su, ardından benzin, ortada delil de bırakmazdı. ;p
|
|
|
|
 |
    |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Susss yaaa!
Bunu yazacağını bilsem hayatta açmazdım bu sayfayı...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
NeŞe
Adayı Keşfeden

|
|
| alla alla ilginç gerçekten 84 kere bıçaklaması.kadın da amma salakmış yada intihar etmek istemiş.sanırım cehenneme gitmekten korkmuş ki bu yola baş vurmuş.sen tut adama sevgilim aldı diye yüzük göster,hem de tek taş.ne taşmış şu pırlanta da haa.kimini şu kadarcığı mutlu eder hayatta,kimini de hayatından.
|
|
|
|
_________________ Diyorlar ki;bir yanı sarp uçurum,bir yanı dağ doruğu;eğer böyle olmazsam nasıl korurum içimdeki çocuğu!
-Ada'nın Neşe'si =) -
|
|
 |
    |
 |
Şükrü
Gezgin

|
|
| 84 kez bıçakladıktan sonra hıncını alabilen bir insanın çok fazla sadist eğilimli olduğunu söyleyebiliriz...Her ne kadar bu kadar hiddetlenmesinin kendine göre bir gerekçesi olsa da,onunla aynı durumda olan birçok kişi bu kadar da ileri gitmezdi....Tabi o an için,ancak ve ancak 84 kez bıçaklarsa sinirini yatıştırabileceğini önceden tasarlamadığını düşünürsek,bıçaklama sayısının kesin bir kıstas olmaktan ziyade,sadece yapılan eylemin saldırganlığını gösteren bir delil olduğunu da söylemek mümkün gibi görünüyor...
|
|
|
|
_________________ Mutlu olmayı beklemek karşı kıyıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer...Nehrin durmasını asla bekleme
P.M&M.K
Ne hükmederim ne hükmedilirim
İnsanları soylu yapan kalpleridir
|
|
 |
     |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Birine çok kızsaydım, şu adamın taştığı noktayı kastediyorum, eminim ki bıçaklama sayısını düşünmeden giderdim yanına. Artık Allah ne verdiyse... Ben belirlemiştir demek istemedim, düzelteyim o noktayı; yanlış anlaşılmasın.
Tabii, bu arada önemli bir nokta var: i) Ben cani değilim. ii) Kan görmeye dayanamam...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şükrü
Gezgin

|
|
Sözü geçen adamın sadist eğilimli olabileceğini söyerken şunları da eklemek lazım:
1-)Her durumun herkes için genel geçer bir yargı kabul götürmeyeceğini düşünerek istisnaların yine de kaideyi bozmayacağına kanaat getirmeliyiz,
2-)Çevresinde çok saygıdeğer bir vatandaş olarak tanınan birinin bazen bu şekilde akılalmaz veya sapkın sayabileceğimiz davranışlar içerisinde olduğunu görüyoruz...Bütün bunlar içimizdeki vahşi yüzleşmek istemediğimiz dürtüler olabilir.Ünlü bir psikolog bunlara "gölge" adını verir...
3-):Gerçekte asla böyle vahşice eylemlerde bulunmayacağı hemen hemen kesin olan,fakat böyle bir olay karşısındakiini tepkisini dile getirmek için söylediklerini mübalağa eden bir kişinin söylediklerini,düşündüklerim dahilinde tutmuyorum
4-):Bazen merhametli çok yufka yürekli insanların bie bu tür sapkın eylemler gerçekleştirebileceğini bilsem de,bu istisnalar yapılan haraketin ne denli canice olduğu hakkında kökten bir değişim yaratmıyor
5-):Şu gerçeği bazılarımız duymuşuzdur:Karısından fazla hoşlanmayan biri çılgınlık nöbeti geldiğinde gerçekten onu öldürebilir.Ama onu kışkırtan duyguları daha önceden tanımış olsaydı,belki de bu saldırgan eğilimini daha önceden tanıma fırsatını bulduğu için frenleyecebilecekti
Çoğaltılabilir aslında söylemek istediğim bunlar değildi...
|
|
|
|
_________________ Mutlu olmayı beklemek karşı kıyıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer...Nehrin durmasını asla bekleme
P.M&M.K
Ne hükmederim ne hükmedilirim
İnsanları soylu yapan kalpleridir
|
|
 |
     |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
3-):Gerçekte asla böyle vahşice eylemlerde bulunmayacağı hemen hemen kesin olan,fakat böyle bir olay karşısındakiini tepkisini dile getirmek için söylediklerini mübalağa eden bir kişinin söylediklerini,düşündüklerim dahilinde tutmuyorum.
Afedersin, bu kişiyi bir yerden tanıyor muyum?
Konu başka tarafa kaymış gibi görünüyor ama değil... "Canilik" üzerine açılmışa benziyor, iyi gidiyor. Kızma Yağmur, e mi...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
VaLeNTiNuS
Yeni Üye

|
|
BENCE OLAY SÖYLE GERCEKLESIYOR.
ADAMINDA KESIN BIR SEVGILISI VARDI.ODA SEVGILISINE KARISINDAN HABERSIZ TEK TAŞ YUZUK ALMISTIR.HALIYLE TEK TAS TAN SONRA KARSISINDAKI KADININ NELER YAPACAGINI GÖRDUGU ICIN.KARISIDA SEVGILIM BANA TEKTAŞ ALDI DEYINCE.AKLINA KIM BILIR NELER GELDI.
84 BICAK DARBESININ ANLAMINIDA YAZAYIM.
ADAMIN DIGER SEVGILISI HERHALDE 84 DOGUMLUYDU ONU HESAP ETMISTIR.VEYA O SIRADA GRUP 84 U DINLIYORDU.TEKTEK SAYMISTIR BICAGI SAPLARKEN.
YALNIZ HIC HOŞ BIR DAVRANIS DEGIL.ALLAHIN VERDIGI CANI ALMAK
SON SÖYLIYECEGIM SEY ALLAHIM BÖYLELERINE BIRAZ DAHA AKIL VE SABIR VERSIN.
AMİN...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|