| Yazar |
İleti |
alev
Katılımcı

|
|
kopyala yapıstır yontemı yapamayacağıma gore paylasmak ıstedıgım yazıları aktarmanın daha kısa bır yolu var mı?avatar resmını secme konusunda bır surec mı gerekıyor?buna benzer takıldığım konular var.yardımcı olursanız memnun olurum.dıger takıldığım konuları daha sonra sorayım ıstersenız.bılmemek ayıp degıl ögrenmemek ayıp degıl mı?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
 |
|
Crossbourne
Adalı

|
|
Neden kopyala yapıştır yöntemi yapamıyorsun? Eğer başlık daha önce açılmadıysa yazını kopyalayıp, yapıştırabilirsin. Ondan sonra o yazıyı renklendirip, süsleyip, resimlendirip güzelleştirebilirsin. Hatta yazıyla ilgili fikrini de belirtirsin bir de kaynak yazdın mı tamam işte
Avatar resmini seçmek için. Üstte hesabınıza tıkla, en altta avatar bölümü var. İster galeriye tıkla oradan seç, istersen dilediğin resmin adresini oraya yapıştır. Eğer bilgisayarındaki bir resmi koymak istiyorsan, www.imageshack.us adresine girip, "gözat"a tıklayıp, istediğin resmi seçip, "host it" e tıklarsın. Resim yüklenince açılan sayfada, altta "Direct link to image" yazan yerin solundaki adres resminin adresi oluyor.
Eğer resmin sitenin kabul etmediği boyutlardaysa, resmi seçtikten sonra alttaki "resize image?"ın solundaki yere tıklayıp, sağ menüden "150x112 thumbnail"i seçip öyle "host it"e tıklarsan resmin siteye uygun boyutlarda ufaltır.
Tabii ki, her türlü sorunu büyük bir zevkle yanıtlar buradaki arkadaşlar.
Kolay gelsin
|
|
|
|
_________________ Orada Olmayan Adam
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü bizler istemeyince
en çok bağıran en doğru sayılır
insanlar işitmeyince
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü sevmeyi bilmeyince
bahar gelir, fark edilmez olur
insanlar görmeyince
bu iş zor yonca
çünkü insanlar yıllar boyunca
hiç soru sormadan durur...
i hear you're feeling down, well i can ease your pain, get you on your feet again
|
|
 |
    |
 |
Pamuk Prenses
Eğitimci

|
|
Kopyala-yapıştır konusunda birşey demem gerekiyor sanırım yanlış anlaşılma var...
E-postalarla elimize geçen >>> şeklinde başlayan yazıları yayınlamıyoruz...Yoksa,diğer yazıları yayınlayabilirsiniz...
|
|
|
|
_________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir!..."
Yârin yanağından gayrı her şey ortaktır...
|
|
 |
     |
 |
alev
Katılımcı

|
|
benım sordugum kopyalama konusu pamuk prensesın dedıgı konuydu.e_postadan gelenler dısındakılerı kopyalayabılıyorsak sorun yok o zaman.ben hıcbır sekılde kopyalama olmayacagını dusundum.cunku kopyalama yapılamayacagı konusunda uyarı aldım da ondan sordum.oyle cope gıden bır yazım oldu.bır sıır gonderdım o da buyuk harf baslık olmayacagını ve bılmedıgım ıcın cope gıttı.yanı ılk 2 denemem de basarısız oldu.aslında bıraz hevesım kırıldı o an.kasıtlı bır suc ıslemıs gıbı kendımı kotu hıssettım.ama bırtakım kurallar olması normal.ve ben bunlara zamanla alısacagım,ogrenecegım tabıı.
crossbourne verdıgın bılgılerı ugulayacagım.tesekkurler.umarım basarırım.basaramazsam yıne basınızı agrıtırım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Crossbourne
Adalı

|
|
Rica ederim, ne zaman isterseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Bence paylaşım yapmaya devam etmelisiniz.
|
|
|
|
_________________ Orada Olmayan Adam
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü bizler istemeyince
en çok bağıran en doğru sayılır
insanlar işitmeyince
bu iş zor, çok zor yonca
çünkü sevmeyi bilmeyince
bahar gelir, fark edilmez olur
insanlar görmeyince
bu iş zor yonca
çünkü insanlar yıllar boyunca
hiç soru sormadan durur...
i hear you're feeling down, well i can ease your pain, get you on your feet again
|
|
 |
    |
 |
alev
Katılımcı

|
|
| Tabıı kı paylasım yapmaya devam edecegım crossbourne.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|